LUCKY KING & HONG

LUCKY KING & HONG Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lucky King & Hong. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 18:34 Eten is helaas nooit aangekomen
25 jun 2022 om 22:43 Heb specifiek aangegeven dat ik die vieze rode/donkere sambal niet wil maar de uitjes sambal. Ik kreeg 3 van die potjes waar ik niet om gevraagd heb, disrespectful. Waarom verkoop je antiliaanse gerechten waarbij je niet de juiste sambal kan geven?
17 jun 2022 om 21:03 Smakeloze troep. Ben nog opgelicht ook een medium buffet van ±€14 besteld krijg ik een mini portie waarvoor je bij hun ad balie €9 betaald geleverd. Kip was alleen bot 2stuks, tjauwmin droog, 4 stuks crispy pork, 3 stuks char sui. Ze worden steeds gi
27 mei 2022 om 7:34 Het eten was warm en lekker! Bezorgester was vriendelijk.
9 apr 2022 om 11:00 Voor alles extra betaald sauzen peper enz voor bijna 10 euro word het r niet bij gezet weg 10 euro.
6 apr 2022 om 20:04 Was top en heerlijk en goed warm wei hebben genoten weer vn jullie vriendelijke bezorger
2 apr 2022 om 19:56 Eten lekker. Bezorging op tijd! Deze bezorger verzoekt je altijd als klant vanwege hygiëne, plastic zak met eten, zelf uit de tas te halen. Vervolgens wacht deze bezorger, om te kijken of de bestelling op de bon juist is. Ga zo door!!!!
28 mrt 2022 om 20:26 Mijn eten is niet bezorgd!
23 mrt 2022 om 20:37 Ruim op tijd en lekker heet Heerlijk gegeten
22 mrt 2022 om 21:47 Vandaag smaakte de kip heel raar, niet vers en niet lekker. Ik ben dit totaal niet van hun gewend.
21 mrt 2022 om 14:01 Lekker! Kip was goed crispy doorbakken!
19 mrt 2022 om 9:33 Top! Snel bezorgd en lekker!