LUCKY KING & HONG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lucky King & Hong. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 22:09 Laatste 3 bestellingen “lukewarm” afgeleverd, funest voor de saus. Ik ben beter gewend van dit restaurant. Maar….de maaltijd smaakte en dat matigt mijn negatieviteit
30 mei 2024 om 20:21 Heb 30 min langer gewacht dan de tijd wat ik had besteld
11 mei 2024 om 19:56 Menu is onduidelijk. Vreselijk duur voor een stukje vlees.
10 apr 2024 om 21:05 Food came out of the bag
8 apr 2024 om 21:07 Foutje, maar mijn achternaam is Jonckheer!
18 mrt 2024 om 21:20 Het eten zag er zeer onsmakelijk uit!!!!!!
4 mrt 2024 om 19:06 Bezorg was heel aardig. Eten snel geleverd.
29 feb 2024 om 15:40 smakeloos, stukken harde bami(oud, uitgedroogd)
27 feb 2024 om 0:03 Eerste keer besteld bij deze restaurant. Eten bevalt me goed.
24 feb 2024 om 16:53 Eten is eerlijk maar ik moet altijd zolang wachten op mijn eten ik bestel om 13:00 en om 15:30 wordt t pas bezorgd
23 feb 2024 om 0:24 Bestel je optijd en dan staat er dat mijn bestelling 20:44 aan zou komen. En dan wordt het opeens geannuleerd, yu ma golo. Cause thats rude ass hell
16 feb 2024 om 19:39 Het was een teleurstelling alles als een kleverige hap in een bakje gepropt Doe mij maar asian Fantasie deze nooit meer